O NAŠOM CUKRE

Cukor je potravina rastlinného pôvodu, ktorá sa zí­skava buď z cukrovej repy alebo z cukrovej trstiny. Rovnako ako škrob patrí­ cukor k sacharidom. Tieto sa v tele rýchlo odbúravajú, rýchlejšie ako tuk a energia je k dispozí­cii skôr. Cukor je pravdepodobne technicky najčistejšou potravinou. Podľa noriem by mal obsahovať 99,7% sacharózy. Vďaka vysokej čistote našich výrobkov existuje záruka, že neobsahujú žiadne škodlivé látky.


         História cukru
Cukrovú trstinu poznali prví­ ľudia vo východnej...
Ďalej  
         Prí­beh od repy k cukru
Len čo pôda...
Ďalej  
         Cukor a zdravie
Odborní­ci na zdravú výživu odporúčajú...
Ďalej  
   

Seite drucken

O našom cukre